GearBest

ТВ Бокс и мини PC в промоция от GearBest

Преди да отворите страницата с промоцията на ТВ бокс и мини компютри в GearBest, първо направете едно търсене в Гугъл, за да си припомните как са изглеждали първите компютри.

Сега спокойно може да върнем на темата.

GearBest правят промоция на TV box и Mini PC

tv box mini pc промоция в gearBest. най-добри цени на тв бокс устройства

Към промоцията на мини компютри и ТВ бокс устройства в GearBest

Технологиите са напреднали доста, а ТВ бокс устройствата вече са част от почти всяко домакинство. GearBest предлагат огромно разнообразие от ТВ бокс устройства, които могат да превърнат всеки един телевизор или монитор в център за мултимедийно забавление.

Схемата е доста проста – в малката кутийка се намира Android операционна система (най-често), от вас се иска да инсталирате няколко апликации, за да го настоите по свой вкус. Kodi медия център върши цялата работа в над 80% от случаите. С необходимите добавки ще се гмурнете в свят на телевизия, филми и сериали онлайн, музика…

Цените на ТВ бокс устройствата варират в широки рамки, според параметрите и екстрите, които предлагат.

Друго, което прави впечатление, е навлизането на едни други малки устройства. Mini PC-тата са доста по-мощни от ТВ бокс устройствата, но също така компактни. Те могат много повече от това да са медийни центрове. С тяхна помощ ще можете да постигнете автономна работа в сфери като офис документация, обработка на файлове, браузване в интернет и дори непретенциозни игри.

Интересен пример е този Beelink S1 Mini PC . Този малък компютър се предлага в няколко разновидности – с Windows или Linux операционна система, с 4 или 8GB RAM памет. Доста гъвкава конфигурация, като производителите са предвидили дори и слот за допълнителен SSD диск

 

Beelink S1 MiniPC Linux/Windows 2/4GB+64GB мини компютър

Beelink S1 Mini PC – Linux/Windows 2/4GB+64GB мини компютър

Ако това не ви е достатъчно и искате да се запознаете с най-добрите ТВ бокс устройства и тези, които се продават най-много. То промоцията от банера отдолу ще ви е от полза. Там са събрани най-търсените смарт устройства в GearBest – най-популярните марки, с най-добри параметри и цени.

най-добрите ТВ бокс устройства за 2017 в GearBest

най-добрите ТВ бокс устройства за 2017 в GearBest

Сподели ме!

Коментари и мнения

avatar

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.