GearBest

Tоп 5 на най-продаваните ТВ бокс устройства в GearBest

В тази статия ще ви представя 5 от най-продаваните ТВ бокс устройства в GearBest. Информацията, която ми бе предоставена от сътрудниците в популярния онлайн магазин. Надявам се по този начин да улесня избора ви на нова смарт кутийка.

Накратко да обясня какво представляват ТВ бокс устройствата.

Нека да ги разглеждаме като малки компютри, най-често с Андроид операционна система, които могат да добавят нови функционалности към телевизора ви. В общи линии това, което можете да правите с един таблет или смартфон – сега можете да го правите на голям екран. Това означава, че ще можете да гледате филми и телевизия онлайн, слушате музика, да играете игри или просто да си браузвате в интернет.
Един от грешните въпроси, които получавам най-често е – „Колко български телевизии мога да гледам с този ТВ бокс?“. Това зависи от вас, апликациите и услугите, които ползвате.

Но да се върнем към списъка с най-популярните смарт ТВ кутийки. Хвърляйки един бърз поглед над списъка, виждам предимно евтини ТВ бокс устройства със задоволителни параметри.

Xiaomi Mi TV Box

Международна версия на XIAOMI Mi Box 4K ТВ бокс. Мнения, цена, коментари

информация за Xiaomi Mi TV Box

Официалната международна версия на този ТВ бокс, която се предлага в GearBest, разполага с операционна система Android TV 6.0 Marshmallow, четири ядрен процесор Cortex-A53 на 2.0GHz, видео Mali 450 750MHz, RAM 2GB DDR3 и ROM 8GB eMMC. Възможно е да подавате гласови команди чрез дистанционното управление. Като цяло – актуална конфигурация за ТВ бокс устройство, като допълнителна стабилност ви дава и факта, че е произведен от гиганта Xiaomi, което е гаранция за качествен продукт.

Цената на Xiaomi Mi TV Box към момента е $69.90 и може да бъде поръчан с безплатна доставка до България

Към страницата на продукта

Beelink GT1 Ultimate

Beelink GT1 Ultimate - ТВ бокс. Цена, мнения, коментари, поръчка

информация за Beelink GT1 Ultimate

Това е едно по-мощно и напомпано ТВ бокс устройство. Разполага с 3GB DDR4 памет и  32GB EMMC ROM за вашите файлове. Европейски тип захранване, Amlogic S912 осем ядрен процесор, операционна система Android 7.1, Bluetooth 4.0 и най-вероятно ще дойде с предварително инсталиран Kodi медия център

Beelink GT1 Ultimate може да бъде поръчан на цена $71.99. Не забравяйте, че често можете да намерите и код за отстъпка в GearBest, с който да направите цената и още по-добра.

Към страницата на продукта в GearBest

Alfawise A95X R1 TV Box

Alfawise A95X tvbox в класацията за най-продавани и най-добри тв бокс за гледане на филми, музика и телевизия онлайн

информация за Alfawise A95X R1 TV Box

Това е едно супер евтино ТВ бокс устройство със задоволителни параметри… ОК, нека да ги кажем базови параметри. Четири ядрен 32-битов процесор, Android 6.0 ОС, 1GB RAM, 8GB ROM. Не може да изисквате кой знае колко много от този ТВ бокс, но все пак и цената му е само $22.99. Това може и да е причината да бъде в класацията на най-продаваните ТВ бокс устройства към момента.

Към страницата на продукта в GearBest

 

Tanix TX2 – R2 TV Box

Tanix TX2 R2 TV Box - поръчка, мнения, инсталиране на Коди

Информация за Tanix TV box

Операционна система Android 6.0, 2G RAM и 16G ROM място за файлове, EU тип захранване, Tanix TV box идва с чипсет Rockchip RK3229. Идва на скромната цена от $29.99, което го прави още едно изгодно и евтино ТВ бокс устройство, което в комбинация с инсталиране на Kodi медия център, може да ви донесе радост вкъщи.

Към страницата на продукта в GearBest

MECOOL M8S Pro+

mecool m8s pro евтин тв бокс, инсталация на kodi, телевизия онлайн, музика и филми

Информация, цена и поръчка TV Box MECOOL M8S Pro+

TV Box с процесор Amlogic S905X, операционна система Android 7.1,  2GB RAM оперативна памет, 16GB ROM, европейски тип захранване. Задоволителна конфигурация, с която можете да се радвате на HD филми. Цената му също е доста добра – $38.99

Към страницата на продукта в GearBest

 

Това е само малка част от актуалните ТВ бокс устройства, които можете да закупите от GearBest. Разглеждайте, избирайте, сравнявайте цените. И най-вече- с повечко четене ще намерите как можете да гледате актуални филми онлайн, да слушате нова музика, да гледате Българска и чужда телевизия…. Най-често всичко това може да се случи и само с инсталиране и настройване на Kodi медия център

Сподели ме!

Коментари и мнения

avatar

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.