Други магазини

Робот-прахосмукачката на Xiaomi е с най-ниска цена в момента

Всички търсят качествена робот-прахосмукачка на ниска цена. Продуктите на Xiaomi ви носят точно това.

информация за Mi Robot Vacuum или умната робот-прахосмукачка на Xiaomi. Мнения, коментари, поръчка

информация за Mi Robot Vacuum или умната робот-прахосмукачка на Xiaomi

Умните продукти на Xiaomi има ново попълнение. MiRobot е високо интелигентно устройство за почистване на дома с 12 различни сензора. Лазерният сензор за разстояние (LDS) сканира всичко около себе си на 360 градуса, 1800 пъти в секунда, за да очертае интериора на вашата къща.
Трите процесора проследяват движенията му в реално време, а алгоритъмът за едновременно локализиране и картографиране (SLAM) изчислява най-ефективния начин за почистване.
С помощта на приложението Mi Home можете да включвате и дистанционно да управлявате робота, да променяте режимите на почистване и да настроите графиците.
Този супер робот-прахосмукачка има мощен Nidec безчетков DC двигател, основна четка с регулируема височина и литиево-йонна батерия 5200mAh за до 2,5 часа нон-стоп почистване.

Вземете Mi Robot Vacuum и мръсотията няма да има шанс! Този робот успешно се конкурира с румба устройствата на iRobot и други нашумели производители.

Продуктите на Xiaomi винаги са атрактивни по отношение на цената и качеството, което и ги отличава на пазара.

Вземете Mi Robot Vacuum и мръсотията няма да има шанс! Този робот успешно се конкурира с румба устройствата на iRobot и други нашумели производители.

Най-добра цена за робот прахосмукачката на Xiaomi

От Yoshop.com твърдят, че имат най-добра цена в момента за робот прахосмукачката на Xiaomi – $297 и дават за пример цените на това устройство в онлайн магазина GearBest и Aliexpress търговци. Отделно предлагат и безплатна доставка.

Към официалната страница на прахосмукачката на Xiaomi в Yoshop.com

 

Сподели ме!

guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments