GearBest

Промоции в европейски склад на GearBest – бърза доставка и ниски цени

пазаруване от gearbest, европейски склад, доставка

GearBest правят промоция в европейският си склад, от която можете да се възползвате. Предимствата на пазаруването от европейският склад на този онлайн магазин е, че стоките се изпращат от Европейски съюз, а не от Китай. По този начин доставката е много по-бърза. Не е безплатна, както от китайската централа на GearBest. За сметка на това няма да се занимавате с плащане не ДДС и/или мито и подобни такси в нашите пощи.

В тази промоция са включени маркови смартфони, роботи прахосмукачки, дрончета и друга летателна техника, екшън камери и смарт часовници, ТВ бокс устройства и куп други електронни джаджи. Разгледайте!

За тези, които не знаят, какво е GearBest- това е популярен онлайн магазин за китайски стоки с доставка до България. Едно от местата с евтини маркови китайски стоки, от където зареждат много от родните онлайн и офлайн магазини. Регистрацията е лесна, а плащането се извършва с всички популярни методи за онлайн разплащане (вкл. PayPal и банкова карта).

След масовата инвазия на китайските стоки из цялата планета, трудно си позволявам да си купя нещо от магазин в България, преди да проверя реалната му цена в китайски онлайн магазин.

…и секцията със стоки в ликвидация

китайски онлайн магазини с европейски склад, ниски цени

Сподели ме!

guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments