BangGood

Още едно копие на Nokia 3310 се появи на пазара. Производител е VKWorld

Телефонът VKWORLD Z3310 е копие на новата Nokia 3310, но на много ниска цена

Не измина много време от анонсa за завръщането Nokia 3310 и куп производители се опитаха да грабнат вълната около този култов телефон от близкото минало. Изглежда човечеството има нужда от телефони, които да стават изключително и само за разговори и точно време. Носталгията се подклажда и от времето, когато с едно зареждане на батерията можеш да изкараш цяла седмица.

След като видяхме няколко модела, които имитират Nokia 3310, но са направени в анонимки китайски заводи, без да им е дадена конкретна марка или модел, сега в играта влизат и от VKWorld.

VKWorld e сравнително малък китайски производител на смартфони, чиито модели са най-често в бюджетния клас, но пък показват завидно постоянство и все още се държат на пазара на китайски телефони.

VKWORLD Z3310 е почти идентично копие на Nokia 3310, със спазено цветово разнообразие на този модел, 2.4-инчов екран,  1450mAh батерия,  2MP камера,  FM радио и възможност за използване на 2 SIM карти едновременно.

Най-хубавото на този телефон е цената – $20 

VKWORLD Z3310 може да бъде поръчан и доставен до България от BangGood /

Самите BangGood пък правят пазаруването на телефони от Китай супер достъпно и лесно. Достатъчно е само да се регистрирате в магазина и да имате някое популярно средство за разплащане – кредитна/дебитна карта или PayPal акаунт

 

Сподели ме!

guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments