GearBest

Черен Петък в GearBest. Изгодни покупки, информация за предстоящи промоции

Веднага след огромните разпродажби на 11.11, ни предстои и Черен Петък в GearBest. кои ще бъдат хит предложенията в този онлайн магазин.

Основната страница с промоции на GearBest. Отстъпки до 80%

Основната страница с промоции на GearBest. Отстъпки до 80%

Използвайте главната страница на промоциите, свързани с Черен Петък, на GearBest. По този начин ще сте в крак през цялата седмица с предстоящите промоции.

Но ето няколко допълнителни акцента и от мен:

Опитайте късмета си с колелото на късмета , защото не се знае от къде ще изкочи заек. Сред наградите са смартфони, електроника, кодове за отстъпка…

На тази злокоба страница всъщност ще откриете огромни намаления в цената на хит продукти – смартфони, таблети, ТВ бокс устройства

черен петък в GearBest - трошачи на цени

черен петък в GearBest – трошачи на цени. Включете се в играта

Под формата на игра, ще можете да се борите за още по-големи намаления, дори ще имате възможност да спечелите таблет Teclast T8

Друга важна страница е тази с мега кодове за отстъпка

хит продукти, супер сделки, мега ваучери за отстъпка - gearBest

хит продукти, супер сделки, мега ваучери за отстъпка – GearBest

В тази промоционална страница с мага ваучери за отстъпка се включени и разнообразни продукти- видео карти, 3D принтери, проектори, монитори, робот прахосмукачки… Ще трябва предварително да заявите кода си, преди да закупите някой от продуктите на ниска цена.

Ако ще се възползвате от супер сделките по време черният петък, за да подготвите коледни подаръци -това е още една полезна за вас страница.

какво да подарим за Коледа? Идеи за подаръци от GearBest

какво да подарим за Коледа? Идеи за подаръци от GearBest

Кой не обича подаръците? В GearBest имате множество идеи, с които може да зарадвате близки и познати.

И не на последно място – щастливите торбички на GearBest. Избирате си категория продукти или марка, плащате скромна сума за торбичка, в която само предполагате какво има и най-често печелите повече от това, които сте си мислили.

Черният петък е още една възможност на китайските онлайн търговци и производители да докажат на света, че никой не може да даде по-добра цена от техните.

Сподели ме!

Коментари и мнения

avatar

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.